RTV: Rudenská žízeň je špičkové pivo (videorozhovor s Pavlem Rokošem, majitelem garážového minipivovaru)
“Prvni pivo jsem uvařil v kuchyni”, “Pivo jsem začal vařit proto, že mi průmyslová piva nechutnala.”, „Bez zapojení rodiny bych to nedal, všichni musí pomáhat“, „Na počátku jsem měl kliku, že mě dobrý sládkové vzali na učení a odkryli mi karty“, “Spolupracuji s žateckým institutem, kterým dávám zpětnou vazbu na nové odrůdy chmele”.
Poslechněte si přímo od sládka a majitele Pavla Rokoše, jak stavěl minipivovar v Rudné.
Vše začalo nejprve uvařením 20l piva z koncentrátu doma v kuchyni. Následně se pivovar rozšířil na vaření 100 litrů a nyní se v něm vaří 500 litrů různých speciálů každý týden. Jak se Parovaru dotkla covidová opatření v minulém roce?
Těšíme se na vaše postřehy z tohoto rozhovoru nebo tipy na další zajímavé hosty. Napište na info@rudnaprozivot.cz